lovisa generalen valan.

en oförglömlig helg & en oturlig dag.

Kategori: vardagligt

herregud vilken fantastisk helg må jag säga! Träffade lite randoms men också efterlängtade som jag inte träffat på år! så fruktansvärt bra. Tappade bort mig lite för en stund också men då kom William, räddaren i nöden lixom! hehe. Eller jag rignde och var lite hysterisk, men det jag bra iallafall hehe.
Nu är jag lite depp eftersom att jag inte kommer att träffa dom på länge.. Men jag kramada nog alla så mycket så dom är lite less på mig ;) hehe.

aja, den här dagen har inte börjat bra iallafall, försov mig lite men amanda räddare nr.2 smsa och fråga om jag var vaken som tur var, men sen när vi hade jobbat färdigt när vi är påväg upp så ser jag mongokissen jättenära vägen, så jag tänkte att jag skulle ta hem hon, nä då kommer en bil och inte tänkte jag på att katter är jävust rädd för bilar så hon fick ju världens panik och ba klös och håll på så jag har rivmärken fulla handen, men sen när jag kom mig hem så skulle jag låna fars datorn, men då var det ingen ström så laddaren skulle i och dåligt tålamod som jag har så slängde jag ner apparaten vad det nu het på stortån där jag hade hett upp nagelbandet sen åsele så det började ju bubbla upp blode och rann efter mig så nu går jag runt och haltar lite halft, hehe.

aha, min dag än sålänge hheh, nu ska jag fika sen ta mig en dusch och sen vet jag inte, persson vill typ dra med mig till bjästa? jaja, ser väl.
pushej.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: