lovisa generalen valan.

cuz I'm the only girl in the world

Kategori: vardagligt

Har nästan nyss kommit hem. Ska börja träna på prov som jag har imorgon, så har inte så mycket mer att säga. puss

I was born this way.

Kategori: vardagligt

Har inte blivit någon uppdatering alls, har haft fullt upp med skolan & en massa sådant.
Helg nu som spenderas i Umeå. Idag så har jag klippt & färgat håret, inte sådan stor skillnad men mer mörkbrunt med rött i, kan visa bilder sedan. Nu så skall jag strax gå ner för att se på film "I am number four" tror jag att den hette. puss

APROXIMADAMENTE.

Kategori: vardagligt

Åh, jag som hade skrivit en sådan intressant text men sen så bara försvinner den framför ögonen på mig? Jag har iallafall inte haft orken till att uppdatera bloggen. Denna dag har iallafall bara bestått av buss & prov. Har iallafall fått en exklusiv titt på nya schemat för årskurs nio som inte ni fått hehe. nä skoja. Men håll tummarna för att det gick bra för mig iallafall. På onsdag så börjar ju skolan, & jag vill ha mer sommarlov!
& nu så tappade jag alla ord, dom lixom bara flög iväg, så jag har iallafall ingenting mer att skriva förutom att jag ska äta pannkaka idag, på en MÅNDAG?! helt oacceptabelt.

& jag som skulle visa en bild på världens absolut finaste bebis, men ickesanicke..

Anywhere you are i am near.

Kategori: vardagligt

Har inte hänt så mycket idag, runt tre så for vi in på Nolia, är FRUKTANSVÄRT nöjd med ALLT, tack mami♥+ mormor. & nyss så drog vi in till stan och hyrde oss några filmer. Så blir en sen kväll ikväll.

sunrise, sunrise.

Kategori: vardagligt

Har spenderat denna dag på stan. Fyndade ett par jeans, en tischa & ett linne. Senare till veckan så ska jag in igen, & på måndag så blir det bil bingo! deni hehe. Nä, JAG SKA HA DOM DÄR 10 000! om det så är det sista jag gör, nä skoja bara. & nu blev det tvärstopp, skriver senare eller imorgon, iallafall får ni ha en fin eftermiddag♥


reprisbild.

Come away with me.

Kategori: musik


 En av världens finaste låtar, helt klart.

nightskye

Kategori: vardagligt

KOS DOKK

Kategori: vardagligt

Ligger nu på Julies rum själv, kos? nej. Hon for med en väninna till trondheim idag, därför. aja, imorgon så far vi till Bangsund och träffar käraste Oldemor♥ & sedan kanske vi börjar bege oss hemåt, eller så blir det på fredag.
Nejgud, nu må jag sova så att jag tar mig upp imorgon!

åh världens bästaste oldemor♥

If i die young

Kategori: vardagligt

Ja, det har blivit dåligt med uppdatering nu eftersom att jag är i Norge & har inte haft tillgång till dator eller mobil. Har varit fruktansvärt mycket med kos i veckan! & i lödrags så var det bröllop, jättefint! Haha drack nog några liter øl så är ju något less, men det är ändå riktigt gott. Sedan så var vi i Bangsund, Jag & sofie sov hos oldemor, & det var riktigt kos. Sedan igår så for vi till Homstad! & ska vara här tills torsdag-fredag? mys. Sen blir det nog efter det Dorotea och jobba så man får ihop lite fickpengar till Italien. & sen börjar skolan?! usch, men riktigt skönt att det bara är ett år kvar och sen slipper jag bjästa.
Nu kom jag inte på något mer att skriva? puss

Just a star like one of us.

Kategori: vardagligt

åh, jag som skrivit ett sådant långt inlägg, men då crasha typ internet så det försvann?!

jaja, sitter nu i rättvik tror jag? & har för en stund sedan kommit hem från cruisingen som vara här, sick. Lite komiskt är det ju också att träffa en del bjästabor här? haha.
Imorgon så börjar vi att bege oss mot Norge för att hämta upp sofie för att sedan på lördag fara på bryllup!

Somsagt i söndags så for vi till Stockholm, så på måndagen så for vi in på grönan och var där hela dagen, mys! & sedan på tisdagen så for vi inte på stan, men jag kom hem tomhänt :(
haha. Herreguf vad trött jag blev nu, aja. puss