lovisa generalen valan.

Looks like we made it.

Kategori: vardagligt

http://lovisavalan.blogg.se

skapade en vattentät & hållbar filosofi.

Kategori: vardagligt

åh, det blir aldrig någon uppdatering här eftersom att jag inte kan lägga in några bilder.. Men vilket fall så spenderades fredagskvällen på gårn, hände inte så mycket, men jag sanna, sandra martin & josefine gick ner till sanna & kikade på hennes ormar, och JA jag vill ha en.. Sedan vart det bara mys, härlig kväll!
Resten av helgen vart i Umeå förutom att på söndagen så spenderades 90 minuter av min dag på att vänta på en jäfla buss som var sen, men sen for jag och firade bästa sofie! kult. Igår så vart det en kväll på gårn som spenderades med amanda, jonatan & martin. Hände inte så mycket mer men kul ändå. Ikväll blir det läxa, läxa, läxa.. & nu orka jag inte skriva mer.
haha. puss♥

osammanhängande text?

Kategori: vardagligt

haha, har varit en galen dag idag kan jag ju lova. Har haft något fel konstant hela dagen. Lunchen vart iallafall på sibylla med Sofie, Jonatan och Simon! sen när vi sluta vart det ica två gånger med sanna eftersom att vi glömde köpa dricka? haha ja. och nu har jag dessutom blivit hes för allt sjungande.
Ikväll så blir det nog gårn med sofie och sanna? självklart annat folk också.
och nu orkar jag inte skriva nå mer. hörs!

Going back to the corner where I first saw you.

Kategori: vardagligt

Har haft lov en vecka nu, typ sjuk hela, fml.. haha skoja, igår var vi inne i stan på ungdomsmottagningen med klassen, sedan käk på max. & sen bar det hemåt.

Idag då? ja, läxa hela kvällen. vart erbjuden att fara på lun med några töntar, men jag orkade inte. skoja, nejmen skolan går ju föra allt! haha. NEJ.

& nu har jag ingen aning vad jag ska skriva. kyssN